Toimintaa

Hyvä kollega,

 

Olet lämpimästi tervetullut Pohjolan Lääkäripäiville 31.5.-2.6.2022. Viime vuosista poiketen tapaamme Oulun Teatterilla! Luento-ohjelma on aiempien vuosien tapaan kattava. Löydät sen osoitteesta https://pohjolanlaakaripaivat.fi/ohjelma. Mikäli et pääse Ouluun paikan päälle voit nauttia kahden salin (Suuri näyttämö ja Pikisali) luentokattauksesta myös virtuaalisesti. Ohjelmaan nämä luennot on merkitty ”Hybridi”-tekstillä.

Koulutuspäivien teemana on aitoja kohtaamisia. Sen mukaisesti tiistaina meillä on yhdistetyt avajaiset ja iltajuhla Lasaretissa. Musiikista vastaa Suvi Teräsniska ja ravitsemuksesta Lasaretin Chaîne des Rôtisseurs -kilvin huomioitu ravintola. Nyt vihdoin on mahdollista kohdata kollegoja Teamsin ulkopuolella!

Ilmoittautuminen https://pohjolanlaakaripaivat.fi/

Pohjolan Lääkäripäivien johtoryhmän puolesta,

Timo Tuovinen, LL

 

******************************************************************

 

 

Pohjolan Lääkäripäivien ilmoittautuminen on avattu!

 

Ilmoittautua voit täältä. Pohjolan Lääkäripäivien 2022 teemana on Aitoja kohtaamisia. Tervetuloa kokemaan niitä 31.5.-2.6.2022 Oulun teatterille! Päivät ovat osin hybridimuodossa: Suuren näyttämön ja Pikisalin ohjelmaan voit osallistua myös virtuaalisena, jos et pääse Ouluun paikan päälle.

Ajankohdan siirron vuoksi osa ohjelmista on vaihtanut paikkaa tapahtuman sisällä, joten varmista nykyinen ohjelma

 

 

********************************************************************************************

OULUN DUODECIM-SEURAN VUOSIKOKOUS

 

Oulun Duodecim-seuran vuosikokous pidetään 12.4.2022 klo 16.30 alkaen. Paikkana on Technopoliksen Falun-kokoustila, os. Sepänkatu 20, 90100 Oulu. Kokoukseen voi osallistua myös etänä Teams-yhteydellä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen asialista löytyy sivun alareunassa olevasta tiedosto-osiosta.

Ilmoittautuminen sähköpostilla 8.4. mennessä osoitteeseen: toimisto(at)oulunduodecim.fi

Etäyhteydellä osallistuville lähetetään kokouslinkki.

Oulun Duodecim-seuran hallitus

 

*****************************************************************************************

 

Pohjolan Lääkäripäivät siirretään vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Uusi tapahtuma järjestetään 31.5.–2.6.2022 Oulun teatterissa.

 

Vuosittain järjestettävät Pohjolan Lääkäripäivät on Oulun Duodecim-seuran koulutustapahtuma lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Vuoden 2022 teemaksi on valittu Aitoja kohtaamisia. Oulun Duodecim-seuran hallituksen ja Pohjolan Lääkäripäivien johtoryhmän strateginen valinta on ollut järjestää tapahtuma hybridimuodossa. Järjestävät tahot ovat seuranneet koronatilannetta tiiviissä yhteistyössä alueen viranomaisten ja infektiospesialistien kanssa.

 

Muuttuneesta ja epävarmasta tilanteesta johtuen alkuperäisesti 23.–25.2.2022 järjestettävä tapahtuma siirtyy loppukeväälle. Uudeksi ajankohdaksi on valikoitunut 31.5.–2.6.2022. Tapahtumapaikkana toimii Oulun teatteri.

 

Pahoittelemme siirrosta mahdollisesti koituvaa haittaa.

 

 

 

***********************************************************************************

POHJOLAN LÄÄKÄRIPÄIVIEN 2022 ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU

 

Käy tutustumassa ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: pohjolanlaakaripaivat.fi

 

**************************************************************************

 

POHJOLAN LÄÄKÄRIPÄIVÄT 2022 

 

Pohjolan Lääkäripäivät 23.-25.2.2022 järjestetään perinteisenä lähitapahtumana Oulun Musiikkikeskuksessa. Tapahtuman järjestämisessä noudatetaan alueellisia koronarajoituksia.

Tapahtuman verkkosivuja päivitetään parhaillaan. Jatkossa sivusto löytyy osoitteesta https://www.pohjolanlaakaripaivat.fi

 

Olette lämpimästi tervetulleet Pohjolan lääkäripäiville, jonka teemana on ”Aitoja kohtaamisia”.

 

 

 

*************************************************************************

 

OULUN DUODECIM-SEURAN VUOSIKOKOUS

 

torstaina 27.5. klo 16.30 ensisijaisesti etänä TEAMS-kokouksena ja Oulussa Technopolis, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset pykälän (§ 10) asiat.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@oulunduodecim.fi  25.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki kokoukseen.

 

 

****************************************************************************

 

 

 

Hyvät kollegat!

 

Olemme aloittaneet valmistautumisen seuraaville 57. Pohjolan Lääkäripäiville. Pyydämme jälleen laitoksia, klinikoita ja muita järjestäjätahoja jättämään ohjelmaehdotuksia Pohjolan Lääkäripäivien 2022 ohjelmaan. Koulutustapahtuman ajankohta on perinteinen 22.-25.2.2022. Pandemiasta johtuen tapahtumamuoto päätetään myöhemmin. Tämä on syytä huomioida jo suunnitteluvaiheessa: Lääkäripäivät voi olla perinteisen tavan sijaan virtuaali- tai ns. ”hybriditapahtuma”.

 

Ohjelmaehdotuksista tulee jo ensimmäisessä vaiheessa ilmetä tavoite ja alustava sisältö sekä arvioitu luentosarjan pituus ja toteutustapa. Puoleen päivään voidaan sovittaa 3-4 luentoa ja koko päivän luentosarja koostuu 5-7 luennosta. Suosimme puolen päivän luentosarjoja. Luennoitsijoissa painotamme alueen valovoimaisia osaajia, virkistäviä vieraita unohtamatta. Yksityiskohtaiset luentojen aikataulut kokonaisuudessaan laaditaan järjestäjien toimesta, jotta kahvi- ja lounastauot voidaan limittää. Luentosali-, päivämäärä- ja muita aikataulutoiveita voi kuitenkin esittää ja ne otetaan huomioon. Toivomme vuorovaikutteisista ja yleisöä aktivoivien menetelmien käyttöä! Koulutustapahtuma tavoittaa erityisesti perusterveydenhuollon ja työterveyshuollon kollegoja sekä kandidaatteja ja erikoistuvia lääkäreitä – kannustamme ottamaan jo suunnitteluvaiheessa mukaan kohderyhmien edustajia!

 

Aiempien lääkäripäivien perusteella vinkkejä ohjelmaehdotuksiin:

-                     Hoitoketjuissa ja hoidonporrastuksessa tulleita muutoksia, jotka vaativat koulutusta

-                     Usean eri erikoisalan yhteisiä ja yhdessä pohdittavia ongelmia

-                     Ajankohtaisesti kuumat aiheet (eettiset teemat, uudet hoidot ym.)

-                     Lääkärin itsensä kannalta kiinnostavia aiheita

-                     Lääkärin hyvinvointi

 

Ohjelmaehdotukset tulee toimittaa Duodecim-seuran Oulun toimistoon 4.6.2021 mennessä osoitteeseen: toimisto@oulunduodecim.fi.

 

Oulun Duodecim-seura korvaa koulutustilaisuudesta aiheutuneet yleiskulut sekä Oulun ulkopuolelta kutsuttavien luennoitsijoiden matka- ja majoituskulut sekä maksaa luentopalkkiot ja luentolyhennelmälisän yleisten Duodecimin maksuperusteiden mukaisesti.

 

Pohjolan Lääkäripäiville 2022 hyväksytyistä ohjelmista ilmoitamme välittömästi kokouskäsittelyn jälkeen kesäkuussa. Tärkeimpinä arviointikriteereinä ohjelmaehdotuksille pidetään aiheen koulutustarvetta, ajankohtaisuutta, yleistä kiinnostavuutta sekä sopivuutta Pohjolan Lääkäripäiville.

 

Lisätietoja tarvittaessa saatte Oulun Duodecim-seuran hallituksen puheenjohtajalta, professori Juha Saarniolta juha.saarnio@oulu.fi,  LL Timo Tuoviselta timo.tuovinen@oulu.fi tai seuran toimistosta 050 321 4336 (toimisto@oulunduodecim.fi).

 

**********************************************************************************

 

 

 

OULUN DUODECIM-SEURAN VUOSIKOKOUS 8.4. SIIRTYY

 

Oulun Duodecim-seuran 8.4.2021 vuosikokous siirtyy myöhempään ajankohtaan. Uudesta ajasta ja paikasta ilmoitetaan erikseen.

 

Oulun Duodecim-seuran hallitus

 

 

 

OULUN DUODECIM-SEURAN VUOSIKOKOUS

 

torstaina 8.4. klo 16.30 ensisijaisesti TEAMS-kokouksena ja Oulussa Technopolis, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset pykälän (§ 8) asiat.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@oulunduodecim.fi  6.4. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki kokoukseen.

 

Tervetuloa!

Oulun Duodecim-seuran hallitus

 

*****************************************************************************

 

 

POHJOLAN LÄÄKÄRIPÄIVÄT 2021 ETÄNÄ

 

Pohjolan Lääkäripäivät on perinteisesti tuonut yhteen kollegoja pitkienkin matkojen takaa. Vuoden tärkeimmät pohjoisen koulutuspäivät palvelevat nyt entistä laajempaa yleisöä, sillä etäyhteyksin osallistuminen onnistuu vaivatta koko Suomesta.

Lukuisat liveluennot ja vuorovaikutteinen toteutus antavat oivan mahdollisuuden päivittää osaamista monessa eri teemassa ja saada vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Ilmoittautuminen avataan joulukuussa. Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta.

 

Tervetuloa etäpäiville 24.-25.2.2021!

 

***************************************************************************